Belægning

Vi skaber et perfekt resultat i høj kvalitet – i overensstemmelse med dine ønsker

Vedligeholdelsesaftaler

Skræddersyede løsninger

Det bedste resultat

Belægningsarbejde med fokus på kvalitet

Hos Næstved Haveservice har vi stor erfaring med anlæg og omlægning af indkørsler, terrasser, støttemure, højbede og lignende i Næstved og omegn. Skal vi også hjælpe jer? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Det kræver stor viden og ekspertise hvis resultatet skal stå skarpt og det skal holde i mange år. Vi har stor erfaring, og vi har altid fokus på at skabe det resultat, I går og drømmer om. Vi hjælper både privatpersoner, foreninger og virksomheder.

Indkørsel

En omlægning eller en helt ny belægning af indkørsel kan give din bolig et helt nyt og flot udseende. Med de mange forskellige belægningstyper og farver I kan få i dag, har I mulighed for at få hus og indkørsel til at spille flot sammen.

Når I vælger ny belægning til indkørslen, skal I være opmærksomme på tykkelsen, da den skal være lidt større, end hvis I f.eks. leder efter ny terrassebelægning. Vi anbefaler at den er minimum 7 cm tyk for at kunne holde til private personbiler (max 3500 kg).

Terrasse

En omlægning eller en helt ny belægning af terrasse kan med de efterhånden utallige valgmuligheder af farver og materialer, give jeres hus og have et helt nyt og spændende udtryk til en masse hyggelige stunder med familie og venner. Vi anbefaler at tykkelsen på de fliser I vælger er mellem 5 og 7 cm, men tykkere fliser kan også sagtens bruges, hvis I falder for nogen, der har en tykkere størrelse.

Støttemur

Vi opfører støttemure, hvor der er behov for at udjævne terrænforskelle i haven eller langs indkørslen. Støttemure bygges op af betonelementer, og fås i forskellige udseende, som kan bruges på mange forskellige praktiske og kreative måder.

F.eks. kan man opbygge en støttemur i et hjørne af haven, hvor I så har mulighed for få en forhøjet terrasse.

Højbede

Højbede kan være med til at skabe hyggelige rum på jeres terrasse, give et mere levende liv i haven, eller i køkkenhaven hvor I får bedre arbejdsforhold ved at hæve bedet op fra jorden.

De mest holdbare løsninger laves i betonelementer eller jernplader. Hvis I har brug for inspiration er i altid velkommen til at hive fat i os.

Hvad siger vores kunder?

Fint samarbejde medarbejderne imellem – god tone – og de får noget fra hænderne og har æstetisk sans for det gode resultat 🙂 Meget venlig og imødekommende tone over for os som kunder 🙂 Vi kan kun anbefale firmaet til andre.

Fik beskåret/ fældet to store træer i skel hurtigt og effektivt, uden at beskadige de øvrige beplantninger på grunden

Alt bliver altid udført til tiden og til vores fulde tilfredshed. Vi har p.t. kontrakt på vedligeholdelse af grønne områder samt snerydning og glatfører bekæmpelse frem til 2025.

Min ny erhvervet sommerhusgrund skulle have en ordentlig tur med beskæring og oprydning i haven. Det blev gjort fint over 3 dage. Rigtig god oplevelse – vi skulle lige lidt ind på hinanden den første dag, hvorefter det bare gik derud ad. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Vi bad om et tilbud på fjernelse af stød fra fra træer vi havde skåret ned, der gik næsten 1 måned før vi hørte fra firmaet og da var det for sent, vi havde fået udført opgaven. Det er svært at få fat i mester, som der skal tage beslutning, bl.a om forlængelse af eksisterende aftale.