Belægnings­arbejde

Vi skaber et perfekt resultat i høj kvalitet – i overensstemmelse med dine ønsker

Vedligeholdelsesaftaler

Skræddersyede løsninger

Det bedste resultat

Fokus på kvalitet når vi laver belægningsarbejde

Hos Næstved Haveservice har vi stor erfaring med anlæg og omlægning af indkørsler, terrasser, støttemure, højbede og lignende i Næstved og omegn. Skal vi også hjælpe jer? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde.

Det kræver stor viden og ekspertise hvis resultatet skal stå skarpt og det skal holde i mange år. Vi har stor erfaring inden for belægningsarbejde, og vi har altid fokus på at skabe det resultat, I går og drømmer om. Vi hjælper både privatpersoner, foreninger og virksomheder.

Vi udfører også opgaver som f.eks:

Hvad siger vores kunder?

Fint samarbejde medarbejderne imellem – god tone – og de får noget fra hænderne og har æstetisk sans for det gode resultat 🙂 Meget venlig og imødekommende tone over for os som kunder 🙂 Vi kan kun anbefale firmaet til andre.

Fik beskåret/ fældet to store træer i skel hurtigt og effektivt, uden at beskadige de øvrige beplantninger på grunden

Alt bliver altid udført til tiden og til vores fulde tilfredshed. Vi har p.t. kontrakt på vedligeholdelse af grønne områder samt snerydning og glatfører bekæmpelse frem til 2025.

Min ny erhvervet sommerhusgrund skulle have en ordentlig tur med beskæring og oprydning i haven. Det blev gjort fint over 3 dage. Rigtig god oplevelse – vi skulle lige lidt ind på hinanden den første dag, hvorefter det bare gik derud ad. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Vi bad om et tilbud på fjernelse af stød fra fra træer vi havde skåret ned, der gik næsten 1 måned før vi hørte fra firmaet og da var det for sent, vi havde fået udført opgaven. Det er svært at få fat i mester, som der skal tage beslutning, bl.a om forlængelse af eksisterende aftale.