Sommer­vedligeholdelse

Vi plejer grønne områder for virksomheder og foreninger i Næstved og omegn

Vedligeholdelsesaftaler

Skræddersyede løsninger

Det bedste resultat

Sommervedligeholdelse

Har jeres virksomhed grønne områder som skal se præsentable ud for jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere? Har jeres forening grønne områder som skal være et pænt og hyggeligt fristed for jer alle sammen? Vi står klar til at hjælpe med vedligeholdelsen i Næstved og omegnen.

Har I brug for en anlægsgartner til vedligeholdelse af grønne områder, står vi klar til at hjælpe jer. Vi har igennem mange år specialiseret os i at vedligeholde grønne områder, og har professionelle maskiner og mandskab som gør, at det meget ofte også er billigere for jer end at have en ansat til at skulle klare opgaverne.

Vi stræber altid efter at give vores kunder de bedst mulige resultater. Derfor tager vi altid en grundig samtale med jer omkring jeres ønsker og behov, så I kan opleve et resultat der står helt skarpt. Kontakt Næstved Haveservice allerede i dag.

Pleje af grønne områder

Alle vores vedligeholdelsesaftaler bliver lavet individuelt så vi sikrer, at I får netop de ydelser der skal til for at jeres område bliver passet på den rigtige måde og kommer til at se præsentabel ud. De fleste sommervedligeholdelsesaftaler indeholder følgende ydelser:

Hvad siger vores kunder?

Fint samarbejde medarbejderne imellem – god tone – og de får noget fra hænderne og har æstetisk sans for det gode resultat 🙂 Meget venlig og imødekommende tone over for os som kunder 🙂 Vi kan kun anbefale firmaet til andre.

Fik beskåret/ fældet to store træer i skel hurtigt og effektivt, uden at beskadige de øvrige beplantninger på grunden

Alt bliver altid udført til tiden og til vores fulde tilfredshed. Vi har p.t. kontrakt på vedligeholdelse af grønne områder samt snerydning og glatfører bekæmpelse frem til 2025.

Min ny erhvervet sommerhusgrund skulle have en ordentlig tur med beskæring og oprydning i haven. Det blev gjort fint over 3 dage. Rigtig god oplevelse – vi skulle lige lidt ind på hinanden den første dag, hvorefter det bare gik derud ad. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Vi bad om et tilbud på fjernelse af stød fra fra træer vi havde skåret ned, der gik næsten 1 måned før vi hørte fra firmaet og da var det for sent, vi havde fået udført opgaven. Det er svært at få fat i mester, som der skal tage beslutning, bl.a om forlængelse af eksisterende aftale.