Hækklipning

Vi sørger for at beskære eller plante din nye hæk med et snorlige resultat

Vedligeholdelsesaftaler

Skræddersyede løsninger

Det bedste resultat

Hækklipning

Hos Næstved Haveservice hjælper vi både privatpersoner, foreninger og virksomheder med beskæring, plantning og hækklipning i Næstved og omegn. Kontakt og allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Er hækken blevet for stor og uoverskuelig, og bliver du øm i skuldrene og armene bare ved tanken om at den skal ordnes? Så lad os hjælpe jer med hækklipningen eller med at få den beskåret, så du igen selv kan klare opgaven. Måske er det kommet så vidt, at det ikke kan betale sig at prøve at redde den, og at der derfor skal plantes en ny i stedet for den gamle.

Hækklipning

Hvert år udfører vi hækklipning på mange kilometer hæk, og vi har det professionelle udstyr som sikrer, at I får et flot og trimmet resultat. Vi fjerner selvfølgelig det afklippede grenaffald og kører det på genbrugsstationen, så I slipper for oprydningen – I skal blot læne jer tilbage og nyde det pæne resultatet. Vi anbefaler at klippe hækken 2 gange om året, men nogle hække kan nøjes med at blive klippet en enkelt gang i løbet af et år.

Beskæring af hæk

Vintertiden er en god tid på året til at få beskåret hækken. Bøg, liguster, taks og tjørn tåler kraftige beskæringer, hvor andre ikke gør – f.eks. thuja, buksbom. Vi anbefaler at udføre beskæring af hækken over flere sæsoner, hvor den ene side beskæres det ene år og derefter vente 1-2 år med at tage den anden side. Beskæring af hæk vil altid blive vurderet ud fra den enkelte art og tilstand på hækken.

Plantning af hæk

Det bedste tidspunkt for at plante hæk er i det sene efterår, inden der kommer frost i jorden. Om det er nyetablering af hæk eller en gammel hæk som skal udskiftes, så er det vigtigt at sørge for, at jorden er god nok. Vi kan levere de fleste sorter i alle størrelser, så det er blot et spørgsmål om I kan vente nogle år med at få en høj og tæt hæk, eller om I vil have en færdig hæk sat med det samme.

Hvad siger vores kunder?

Fint samarbejde medarbejderne imellem – god tone – og de får noget fra hænderne og har æstetisk sans for det gode resultat 🙂 Meget venlig og imødekommende tone over for os som kunder 🙂 Vi kan kun anbefale firmaet til andre.

Fik beskåret/ fældet to store træer i skel hurtigt og effektivt, uden at beskadige de øvrige beplantninger på grunden

Alt bliver altid udført til tiden og til vores fulde tilfredshed. Vi har p.t. kontrakt på vedligeholdelse af grønne områder samt snerydning og glatfører bekæmpelse frem til 2025.

Min ny erhvervet sommerhusgrund skulle have en ordentlig tur med beskæring og oprydning i haven. Det blev gjort fint over 3 dage. Rigtig god oplevelse – vi skulle lige lidt ind på hinanden den første dag, hvorefter det bare gik derud ad. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Vi bad om et tilbud på fjernelse af stød fra fra træer vi havde skåret ned, der gik næsten 1 måned før vi hørte fra firmaet og da var det for sent, vi havde fået udført opgaven. Det er svært at få fat i mester, som der skal tage beslutning, bl.a om forlængelse af eksisterende aftale.