Ny indkørsel

Vi er eksperter i at lave indkørsler af høj kvalitet

Vedligeholdelsesaftaler

Skræddersyede løsninger

Det bedste resultat

Anlæg af en ny indkørsel

En omlægning eller en helt ny belægning af indkørsel kan give din bolig et helt nyt og flot udseende. Med de mange forskellige belægningstyper og farver I kan få i dag, har I mulighed for at få hus og en ny indkørsel til at spille flot sammen.

Vi udfører også opgaver som f.eks:

Hos Næstved Haveservice forstår vi, hvor vigtigt det er at have en flot og funktionel indkørsel, der både er indbydende og værdiskabende for dit hjem. Når vi anlægger en ny indkørsel, lægger vi vægt på æstetik, holdbarhed og kvalitet for at sikre, at din investering ikke blot ser godt ud, men også holder i mange år fremover.

Hvad siger vores kunder?

Fint samarbejde medarbejderne imellem – god tone – og de får noget fra hænderne og har æstetisk sans for det gode resultat 🙂 Meget venlig og imødekommende tone over for os som kunder 🙂 Vi kan kun anbefale firmaet til andre.

Fik beskåret/ fældet to store træer i skel hurtigt og effektivt, uden at beskadige de øvrige beplantninger på grunden

Alt bliver altid udført til tiden og til vores fulde tilfredshed. Vi har p.t. kontrakt på vedligeholdelse af grønne områder samt snerydning og glatfører bekæmpelse frem til 2025.

Min ny erhvervet sommerhusgrund skulle have en ordentlig tur med beskæring og oprydning i haven. Det blev gjort fint over 3 dage. Rigtig god oplevelse – vi skulle lige lidt ind på hinanden den første dag, hvorefter det bare gik derud ad. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Vi bad om et tilbud på fjernelse af stød fra fra træer vi havde skåret ned, der gik næsten 1 måned før vi hørte fra firmaet og da var det for sent, vi havde fået udført opgaven. Det er svært at få fat i mester, som der skal tage beslutning, bl.a om forlængelse af eksisterende aftale.