Vintervedligeholdelse

Beskæring – Glatførebekæmpelse – Løvfald – Snerydning

Vedligeholdelsesaftaler

Skræddersyede løsninger

Det bedste resultat

Vintervedligeholdelse

Har jeres virksomhed parkeringsområder som skal se præsentable ud og være farbare for jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere? Skal foreningens parkeringsområder, gangstier, trapper være farbare, når vinteren giver glatte veje og fortove? Vi står klar til at hjælpe i Næstved og omegn.

Vi hjælper foreninger og virksomheder med vedligeholdelse over vinteren. Vi har igennem mange år specialiseret os i alt fra beskæring til glatførebekæmpelse, og har professionelle maskiner og mandskab til at klare opgaverne, når der er brug for det.

Alle vores vedligeholdelsesaftaler bliver lavet individuelt så vi sikrer, at I får netop de ydelser der skal til for at jeres område bliver vedligeholdt på den rigtige måde, så stedet kommer til at se præsentabel ud. Har I brug for et uforpligtende tilbud? Kontakt os allerede i dag.

Vores ydelser

De fleste vintervedligeholdelsesaftaler indeholder følgende ydelser:

  • Beskæring – Af træer og buske
  • Glatførebekæmpelse – Af fortove, veje, p-pladser, trapper
  • Løvfald – Opsamling af blade på p-pladser, stier
  • Snerydning – Af fortove, veje, p-pladser, trapper

Ved glatførebekæmpelse og snerydning benytter vi Næstved Kommunes varslingssystem – kategori 2, som kalder ud i perioden 01. november til 31. marts hvert år. Dette system er lavet i samarbejde med DMI og Vejdirektoratet, og det er vores erfaring at det er den bedste måde til at bestemme, hvornår der skal køres ud i forhold til vejret. Ved større snemængder, hvor der kræves flytning af sne aftales dette særskilt omkring omfang og pris.

Hvad siger vores kunder?

Fint samarbejde medarbejderne imellem – god tone – og de får noget fra hænderne og har æstetisk sans for det gode resultat 🙂 Meget venlig og imødekommende tone over for os som kunder 🙂 Vi kan kun anbefale firmaet til andre.

Fik beskåret/ fældet to store træer i skel hurtigt og effektivt, uden at beskadige de øvrige beplantninger på grunden

Alt bliver altid udført til tiden og til vores fulde tilfredshed. Vi har p.t. kontrakt på vedligeholdelse af grønne områder samt snerydning og glatfører bekæmpelse frem til 2025.

Min ny erhvervet sommerhusgrund skulle have en ordentlig tur med beskæring og oprydning i haven. Det blev gjort fint over 3 dage. Rigtig god oplevelse – vi skulle lige lidt ind på hinanden den første dag, hvorefter det bare gik derud ad. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Vi bad om et tilbud på fjernelse af stød fra fra træer vi havde skåret ned, der gik næsten 1 måned før vi hørte fra firmaet og da var det for sent, vi havde fået udført opgaven. Det er svært at få fat i mester, som der skal tage beslutning, bl.a om forlængelse af eksisterende aftale.