Vintervedligeholdelse

 Glatførebekæmpelse – Snerydning

Vedligeholdelsesaftaler

Skræddersyede løsninger

Det bedste resultat

Vintervedligeholdelse

Har jeres virksomhed parkeringsområder som skal se præsentable ud og være farbare for jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere? Skal foreningens parkeringsområder, gangstier, trapper være farbare, når vinteren giver glatte veje og fortove? Vi står klar til at hjælpe i Næstved og omegn.

Vi har siden 2013 erhvervet os professionelle maskiner og mandskab til at klare opgaverne, når der er brug for det, og hjulpet rigtig mange kunder med glatførebekæmpelse og snerydning. Alle vores aftaler bliver lavet individuelt så vi sikrer, at I får netop den hjælp I gerne vil have for at jeres område bliver saltet og ryddet optimalt.

Udkørsler

Hvornår vi skal køre ud og udføre glatførebekæmpelse eller snerydning, kan være en meget svær beslutning, da det skal være når det giver bedst mening for flertallet af vores kunder. Vi har derfor besluttet at lægges os op af Næstved Kommunes varslingssystem – kategori 2, som kalder ud i perioden 01. november til 31. marts hvert år. Dette system er lavet i samarbejde med DMI og Vejdirektoratet, og det er vores erfaring at det er den bedste måde til at bestemme, hvornår der skal køres ud i forhold til vejret den enkelte dag.

  • I de fleste tilfælde vil der blive kørt om natten så jeres områder er farbare om morgen.
  • MEN på dage hvor der kommer nedbør i løbet af morgen eller dagen, kan det nogle gange først giver mening at der skal køres efterfølgende, og derfor vil I først få saltet eller ryddet sne i løbet af dagen.
  • Ved større mængder snefald sker det meget tit at sneen når at bliver kørt sammen til en meget hård masse af is inden vi kan nå at komme rundt til alle kunder. Det vil desværre resultere i at der vil ligge is i kortere eller længere perioder.
  • Hvis det er koldere end -7 grader, så virker saltet ikke. Så derfor kan der være perioder hvor der ligger sne eller is, selvom vi har været forbi og salte.

Vil I have et uforpligtende tilbud? Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan gøre for jer.

Hvad siger vores kunder?

Fint samarbejde medarbejderne imellem – god tone – og de får noget fra hænderne og har æstetisk sans for det gode resultat 🙂 Meget venlig og imødekommende tone over for os som kunder 🙂 Vi kan kun anbefale firmaet til andre.

Fik beskåret/ fældet to store træer i skel hurtigt og effektivt, uden at beskadige de øvrige beplantninger på grunden

Alt bliver altid udført til tiden og til vores fulde tilfredshed. Vi har p.t. kontrakt på vedligeholdelse af grønne områder samt snerydning og glatfører bekæmpelse frem til 2025.

Min ny erhvervet sommerhusgrund skulle have en ordentlig tur med beskæring og oprydning i haven. Det blev gjort fint over 3 dage. Rigtig god oplevelse – vi skulle lige lidt ind på hinanden den første dag, hvorefter det bare gik derud ad. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Vi bad om et tilbud på fjernelse af stød fra fra træer vi havde skåret ned, der gik næsten 1 måned før vi hørte fra firmaet og da var det for sent, vi havde fået udført opgaven. Det er svært at få fat i mester, som der skal tage beslutning, bl.a om forlængelse af eksisterende aftale.