Træfældning

Vi udfører alle former for træpleje med udgangspunkt i dine ønsker

Vedligeholdelsesaftaler

Skræddersyede løsninger

Det bedste resultat

Træfældning og beskæring

Der kan være mange grunde til, at I ønsker at fælde eller beskære et træ. Det kan ganske simpelt være blevet for stort, så det skygger. Måske er det vokset ind over huset, eller måske er det begyndt at blive dårligt, så der er fare for at grene falder ned, eller at træet ligefrem vælter i et kraftigt blæsevejr.

Under alle omstændigheder skal I altid være meget påpasselige, hvis et træ skal fældes eller beskæres! Mange tænker, at de sagtens kan fælde et træ som står helt alene på en åben mark, men selv her kan man komme slemt til skade, hvis der ikke passes på. Derfor har vi fået mange forskellige kurser inden for træfældning og beskæring af træer, og derudover har vi mere end 15 års erfaring på området.

Træfældning

Hvis træet skal helt væk, og det kan lægges ned i ét stykke, er der tale om træfældning. Dette er optimalt at gøre om efteråret eller i vintermånederne, da der ikke er blade på træet, og vi her kan se kronen, der dermed giver os et optimalt overblik over hele træet.

Topkapning

Når træet ikke kan fældes og lægges ned i et stykke, så er man nødsaget til at udføre topkapning. Dette betyder, at vi kravler op i træet og skærer det ned i mindre stykker oppefra. Hvis der er større grene og stammer der kan skade dét, som står under træet, så bruger vi et reb til nedfiring, så vi undgår skader.

Beskæring

Når vi taler om beskæring af træer, så er det ofte pga. usikkerhed omkring sundheden ved træet, formen af kronen (da den kan være blevet for stor) eller frugtsætning på frugttræer så I får større og bedre fugter. Ved beskæring af træer er der en risiko for at skade træets sundhed.

Derfor at det vigtigt ikke at beskære mere end højst nødvendigt. Alt efter hvilken slags beskæring I ønsker, er det optimale tidspunkt for beskæringen enten midt på sommeren eller om vinteren. Dette vil vi bedømme i de enkelte tilfælde for at sikre det bedst mulige resultat.

Stub- og rodfræsning

Efter fældning af et træ eller større busk står der en stub tilbage over jorden. Ved stubfræsning fjerner vi kun den del af stubben, som har stået over jorden. Hvis I ikke skal plante noget der hvor stubben har stået, eller blot skal have græs, så fræser vi kun ca. 10 cm ned under jordhøjden. Ved rodfræsning fræser vi ca. 30 cm under jordhøjden, og alle rødderne som går ud fra stubben fræses væk.

Hvad siger vores kunder?

Fint samarbejde medarbejderne imellem – god tone – og de får noget fra hænderne og har æstetisk sans for det gode resultat 🙂 Meget venlig og imødekommende tone over for os som kunder 🙂 Vi kan kun anbefale firmaet til andre.

Fik beskåret/ fældet to store træer i skel hurtigt og effektivt, uden at beskadige de øvrige beplantninger på grunden

Alt bliver altid udført til tiden og til vores fulde tilfredshed. Vi har p.t. kontrakt på vedligeholdelse af grønne områder samt snerydning og glatfører bekæmpelse frem til 2025.

Min ny erhvervet sommerhusgrund skulle have en ordentlig tur med beskæring og oprydning i haven. Det blev gjort fint over 3 dage. Rigtig god oplevelse – vi skulle lige lidt ind på hinanden den første dag, hvorefter det bare gik derud ad. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Vi bad om et tilbud på fjernelse af stød fra fra træer vi havde skåret ned, der gik næsten 1 måned før vi hørte fra firmaet og da var det for sent, vi havde fået udført opgaven. Det er svært at få fat i mester, som der skal tage beslutning, bl.a om forlængelse af eksisterende aftale.