Flisebelægning

Vi laver skræddersyet løsninger af højeste kvalitet

Vedligeholdelsesaftaler

Skræddersyede løsninger

Det bedste resultat

Dine lokale eksperter i flisebelægning

Næstved Haveservice er din lokale specialist inden for flisebelægning, og vi er stolte over at kunne tilbyde vores ekspertise til private, erhverv og foreninger i Næstved og omegn. Med vores mange års erfaring i branchen er vi eksperter i at skabe smukke og funktionelle udendørsområder med flisebelægning i høj kvalitet.

Vi udfører også opgaver som f.eks:

Hvorfor vælge flisebelægning? Flisebelægning er en populær løsning for mange boligejere og virksomheder, da det skaber et rent og pænt udtryk, samtidig med at det er holdbart og kræver minimal vedligeholdelse. Fliser kan anvendes i mange forskellige sammenhænge, såsom terrasser, indkørsler, stier og parkeringspladser.

Hvad siger vores kunder?

Fint samarbejde medarbejderne imellem – god tone – og de får noget fra hænderne og har æstetisk sans for det gode resultat 🙂 Meget venlig og imødekommende tone over for os som kunder 🙂 Vi kan kun anbefale firmaet til andre.

Fik beskåret/ fældet to store træer i skel hurtigt og effektivt, uden at beskadige de øvrige beplantninger på grunden

Alt bliver altid udført til tiden og til vores fulde tilfredshed. Vi har p.t. kontrakt på vedligeholdelse af grønne områder samt snerydning og glatfører bekæmpelse frem til 2025.

Min ny erhvervet sommerhusgrund skulle have en ordentlig tur med beskæring og oprydning i haven. Det blev gjort fint over 3 dage. Rigtig god oplevelse – vi skulle lige lidt ind på hinanden den første dag, hvorefter det bare gik derud ad. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Vi bad om et tilbud på fjernelse af stød fra fra træer vi havde skåret ned, der gik næsten 1 måned før vi hørte fra firmaet og da var det for sent, vi havde fået udført opgaven. Det er svært at få fat i mester, som der skal tage beslutning, bl.a om forlængelse af eksisterende aftale.