Græspleje

Vi sørger for at græsset er grønnere på din side af hækken

Vedligeholdelsesaftaler

Skræddersyede løsninger

Det bedste resultat

Græsplæne

Alle plæner opfører sig forskelligt, og der kan være specielle ønsker til hvordan netop jeres plæne skal se ud. Hos Næstved Haveservice imødekommer vi dine ønsker og behov. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Vi udfører mange former for pleje af plæner. Greenkeeper-aftalen er blevet rigtig populær, og anvendes af mange, der ønsker at deres plæne får optimal pleje så den grønne plæne bevares hele sommeren. Vi tilbyder vores ydelser til private, virksomheder og foreninger i Næstved og omegn.

Greenkeeper

Drømmer I om en smuk og ensartet grøn græsplæne, hvor I kan nyde at gå på bare tæer uden at træde på ukrudt?

Vores Greenkeeper aftale hjælper jeres plæne med at få de helt rigtige næringsstoffer, så den kommer til at stå flot, tæt, ensartet og grøn. Uønsket ukrudt bliver sprøjtet og dør, og græsset vil igen vokse sig tæt. Vi kommer forbi 3 gange hen over sæsonen udfører opgaverne.

Derfor er det eneste I skal tage stilling til er, om I selv vil slå græsset, eller om vi skal opsætte en robot eller slå det for jer? Se vores forskellige løsninger herunder:

 • Standard

 • priser fra 1195 kr. pr. sæson
 • Gødning 3 gange
 • Eftersåning af græsplæne
 • Vejledning i græsslåning
 • Vejledning i græsslåning
 • Premium

 • priser fra 1495 kr. pr. sæson
 • Gødning 3 gange
 • Sprøjtning af ukrudt 3 gange
 • Eftersåning af græsplæne 3 gange
 • Vejledning i græsslåning
 • All-inclusive

 • priser fra 7495 kr. pr. sæson
 • Græsslåning
 • Gødning 3 gange
 • Sprøjtning af ukrudt 3 gange
 • Eftersåning af græsplæne 3 gange

Græsslåning

Vi slår mere end 100.000 m2 græs hver uge hos virksomheder, foreninger, på sommerhusgrunde og private haver. Det er nemlig dyrt at have jeres egen maskine som skal driftes og vedligeholdes, sammenlagt med den tid I selv skal bruge på at slå græsset.

Vi har alle de rigtige professionelle maskiner, der hver uge bliver serviceret, så de hele tiden kan slå græsplænerne pænt, og derfor kan vi klare alle størrelsers opgaver, og mange af dem på samme tid.

Ny græsplæne

Skal I have etableret en ny græsplæne til et nybygget hus, eller er den gamle græsplæne blevet så dårlig, at den ikke kan reddes? Måske har den tabt kampen til ukrudtet og mosset, eller er meget ujævn over det hele.

Vi har stor erfaring med at renovere og etablere græsplæner ved at så græsfrø eller udlægge rullegræs. Nogle gange er det nødvendigt at grubbe jorden først for at løse op efter tunge maskiner har kørt på grunden. Herefter er forarbejdet det samme, om I ønsker såning af græsfrø eller om I vil have udlagt rullegræs. Rullegræsset er det foretrukne hos mange, fordi du kan se resultatet med det samme og ukrudt vil have meget svære ved at etablere sig. Uanset om I vælger den ene eller den anden løsning, garanterer vi altid et flot resultat.

Vertikalskæring

Er din græsplæne fuld af mos, eller er græsset dødt flere steder? Giv din plæne nyt liv med en vertikalskæring, og få den til at stå flot og grøn igen. En vertikalskæring giver mere luft til græsset, og mosset kan ikke tåle det. Græsset vokser hurtigere, og plænen bliver mere ensartet og sund, da jorden får god mulighed for at optage de næringsstoffer, som er afgørende for en pæn plæne.

Hvornår: Mosset er lettest at fjerne det i tidlige forår fra april og indtil maj måned. Her giver det også de bedste gro-betingelser for din græsplæne resten af året.

Hvad siger vores kunder?

Fint samarbejde medarbejderne imellem – god tone – og de får noget fra hænderne og har æstetisk sans for det gode resultat 🙂 Meget venlig og imødekommende tone over for os som kunder 🙂 Vi kan kun anbefale firmaet til andre.

Fik beskåret/ fældet to store træer i skel hurtigt og effektivt, uden at beskadige de øvrige beplantninger på grunden

Alt bliver altid udført til tiden og til vores fulde tilfredshed. Vi har p.t. kontrakt på vedligeholdelse af grønne områder samt snerydning og glatfører bekæmpelse frem til 2025.

Min ny erhvervet sommerhusgrund skulle have en ordentlig tur med beskæring og oprydning i haven. Det blev gjort fint over 3 dage. Rigtig god oplevelse – vi skulle lige lidt ind på hinanden den første dag, hvorefter det bare gik derud ad. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Vi bad om et tilbud på fjernelse af stød fra fra træer vi havde skåret ned, der gik næsten 1 måned før vi hørte fra firmaet og da var det for sent, vi havde fået udført opgaven. Det er svært at få fat i mester, som der skal tage beslutning, bl.a om forlængelse af eksisterende aftale.